KUTSU MAISEMA SISÄÄN

Kotimainen Lucia-lasipaviljonki – uniikki 360°-elämystila unohtumattomiin hetkiin

Tutustu tästä

MAHDOLLISUUDET

LUO ELÄMYKSELLISIÄ YMPÄRISTÖJÄ


Julkinen rakentaminen | Taloyhtiöt | Pihat ja puutarhat

 

Anna maisemalle arvoisensa kehykset

Luo virkistymiseen ja oleskeluun uniikit puitteet

Tee tilaa kohtaamisille ja yhdessäololle


 

 

TUTUSTU

kotimainen Lucia-lasipaviljonki® –  tilaa elämyksille


Lucia-Lasipaviljonki® on suomalainen designtuote. Teräksestä ja karkaistusta turvalasista valmistettu 360°-elämystila sulautuu osaksi ympäröivää maisemaa palvelee erilaisia käyttötarkoituksia yhdessäolosta sääsuojaan, rentoutumiseen ja virkistäytymiseen.

Esteetön 360° -näkymä | 4 avautuvaa liukuoviseinää | Kustomoitava sisustus ja varustelu

 

 

Sisäkuva

Rajattomat mahdollisuudet

Puutarhan sydämeen, kaupungin sykkeeseen tai tuulen pieksemille rantakallioille – kestävä rakenne ja joka suuntaan avautuvat liukuoviseinät tuovat lasipaviljongin osaksi erilaisia ympäristöjä. Lucia-lasipaviljonki on suunniteltu skandinaavisiin olosuhteisiin ja kestämään talven lumikuorman. Se voidaan myös siirtää uuteen paikkaan koottuna.

Helppo toteutus

Lasipaviljongin asentaminen on vaivatonta. Toimitamme paviljongin koottuna ja käyttövalmiina Iisalmen tehtaaltamme, ja se asennetaan yksinkertaisten perustusten päälle muutamassa tunnissa. Liukulasitukselle myönnämme viiden vuoden ja muille rakenteille kahden vuoden takuun.

Aina tarpeeseesi räätälöity

Lasipaviljongista on saatavilla kolme vakiokokoa, n. 10 m2, n. 13 m2 ja 20 m2, lisäksi se on mahdollista toteuttaa juuri tarpeesi mukaan mitoitettuna. Rungon ja lasituksen sävy, lattiamateriaali sekä lisävarusteet – muun muassa valaistus, hyönteissuojat, lämmittimet ja äänentoisto, ovat kaikki valittavissasi.

ASIAKASTARINA

TAMMIKAMPUS, SEINÄJOKI

Referenssi kuva - Lasipaviljonki


“Lasipaviljonki oli valmis asennuskokonaisuus ja muotoilultaan sopivan pelkistetty arvorakennuksen puistoalueelle. Erinomaista on myös, että sähköistys on integroitu paviljongin runkoon.”


Jaakko Peltonen

suunnittelupäällikkö, arkkitehti SAFA
Seinäjoen kaupunki

 

Lasipaviljonki sijoittuu Seinäjoella Tammikampuksen suojeltuun miljööseen, jossa se toimii kansalaisopiston ulko-opetustilana. Kuva kuvituskuva.

OTA YHTEYTTÄ

KYSY LISÄÄ LUCIA-LASIPAVILJONGISTA

Katja- Yhteys


Katja Jauhiainen

Myyntipäällikkö
040 772 9048
katja.jauhiainen@savonlasituote.fi