KAIKKEIN KAUNEIMMAT NÄKYMÄT ANSAITSEVAT ARVOISENSA KEHYKSET

Kotimainen Lucia-lasipaviljonki – uniikki 360°-elämystila unohtumattomiin hetkiin

Tutustu tästä

MAHDOLLISUUDET

LISÄÄ VETOVOIMAA LIIKETOIMINTAASI


Ravintolat ja kahvilat | Matkailukohteet | Juhlapalveluyritykset | Golf-kentät

 

Tuo ympäristö koettavaksi uudella tavalla

Pidennä sesonkia ja varmista viihtyminen joka säällä

Tee tilaa kohtaamisille ja yhdessäololle


 

 

TUTUSTU

kotimainen Lucia-lasipaviljonki® –  tilaa elämyksille


Lucia-Lasipaviljonki® on suomalainen designtuote. Teräksestä ja karkaistusta turvalasista valmistettu 360°-elämystila sulautuu osaksi ympäröivää maisemaa ja palvelee erilaisia käyttötarkoituksia yhdessäolosta sääsuojaan, rentoutumiseen ja virkistäytymiseen.

Esteetön 360° -näkymä | 4 avautuvaa liukuoviseinää | Kustomoitava sisustus ja varustelu

 

 

Sisäkuva

Rajattomat mahdollisuudet

Puutarhan sydämeen, kaupungin sykkeeseen tai tuulen pieksemille rantakallioille – kestävä rakenne ja joka suuntaan avautuvat liukuoviseinät tuovat lasipaviljongin osaksi erilaisia ympäristöjä. Lucia-lasipaviljonki on suunniteltu skandinaavisiin olosuhteisiin ja kestämään talven lumikuorman. Se voidaan myös siirtää uuteen paikkaan koottuna.

Helppo toteutus

Lasipaviljongin asentaminen on vaivatonta. Toimitamme paviljongin koottuna ja käyttövalmiina Iisalmen tehtaaltamme, ja se asennetaan yksinkertaisten perustusten päälle muutamassa tunnissa. Liukulasitukselle myönnämme viiden vuoden ja muille rakenteille kahden vuoden takuun. Tarjoamme kauppaan myös rahoitusmahdollisuuden.

Aina tarpeeseesi räätälöity

Lasipaviljongista on saatavilla kolme vakiokokoa, n. 10 m2, n. 13 m2 ja 20 m2, lisäksi se on mahdollista toteuttaa juuri tarpeesi mukaan mitoitettuna. Rungon ja lasituksen sävy, lattiamateriaali sekä lisävarusteet – muun muassa valaistus, hyönteissuojat, lämmittimet ja äänentoisto, ovat kaikki valittavissasi.

ASIAKASTARINA

MERIKAHVILA KALLON VALO, PORI

Kallonloisto - Referenssi


“Lucia-lasipaviljonki pidensi myyntiaikaa kuukausia. Kahvila avattiin huhtikuussa, ja aukioloa voitiin jatkaa marraskuuhun,
jopa itsenäisyyspäivään saakka.”


Yrittäjä Kari Hakala, eläkkeellä

 

Merikahvila Kallon Valon infrapunalämmittimin varustettu lasipaviljonki palveli asiakkaita neljän vuoden ajan merimaisemassa Porin Mäntyluodossa.

OTA YHTEYTTÄ

KYSY LISÄÄ LUCIA-LASIPAVILJONGISTA

Katja- Yhteys


Katja Jauhiainen

Myyntipäällikkö
040 772 9048
katja.jauhiainen@savonlasituote.fi